Baranya-Tégla Kft. | 7624 Pécs, Budai N. A. u. 1. | Tel: +36 30 947 2021 , +36 30 411 0491

Rendkívüli készletkisöprési akció!

 

 

Nagyméretű tömör tégla (30x15x9 cm)

200 Ft/db+ÁFA áron, a készlet erejéig kapható.

 

A tégla hanggátló tulajdonságokkal is
rendelkezik.

Érdeklődni a 30/9472021-es telefonszámon lehet.


Fűrészipari termékek

A fa az egyik legrégebbi, ember által használt, sokrétűen felhasználható anyag. A régiónkban található erdőknek köszönhetően jó minőségben és megfelelő mennyiségben áll rendelkezésre. A jó minőségű alapanyag, a hibátlan munka, a korszerű technológia, és a képzett szakember gárda biztosítja a kiváló minőségű, méretpontos termékek gyártását. Igény esetén lehetőség van a termékek ISPM 15 szabvány szerinti hőkezelésére, a termékeket ebben az esetben a Nemzetközi Növényvédelmi Egyezmény által meghatározott jelöléssel látjuk el.
Az általunk gyártott termékek partnereinken keresztül Európa számos országába eljutnak, ezért a kiváló és megbízható minőség számunkra elengedhetetlen.

 

Szélezetlen termékek

Szélezett termékek

 

Raklapok


Nem jelent gondot, ha a standard szabványméretek között nem találnak megfelelőt. EUR raklap gyártása mellett lehetőség van egyedi méretű, teljes mértékben a vásárlói igényekhez, a szállítás módjához, a termék DC

    

Egyedi szállító ládák

Ezek a termékek kiválóak olyan vásárlók számára is, akiknek termékei méretüktől, súlyukból adódóan megkövetelik egyedi szállítóládák használatát. A szállító ládákat az egyedi igényeknek megfelelően készítjük el. Sokoldalúságuknak, terhelhetőségüknek köszönhetően a faládák, rekeszek nagy méretű és tömegű áru szállítására alkalmasak. Optimális méretüknek köszönhetően kis helyet foglalnak el, így a költséghatékony szállítást szolgálják úgy, hogy maximális védelmet nyújtanak a termékeknek és minimalizálják azok sérülési esélyeit.

A termékekről árajánlatot kérni a megadott elérhetőségeken lehet.

  

 

Copyright © 2016 | Baranya-Tégla Kft.